#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Stisykkel

Av Christian Jensen25. mars 2012

Genius Scott Sti Stisykkel Sykkel Sykkel

Bakhjul nærbilde
Bakhjul nærbilde

Det har vært relativt stille på sykkelfronten, men nå begynner ting å ta form. Jeg har lenge gått og ventet på at sykkelen min skal komme og her for en liten stund tilbake kom den da endelig.

Jeg har ikke fått så veldig mye tid til å prøve den, men gleder meg stort til å ta de første rundene i marka med den. Jeg holder meg fremdeles på 26″ hjul. Lurte en stund på 29″, men lengre dempervandring fristet mer enn større hjul. Så da ble det en Scott Genius. Den har 150mm demping fremme og bak i tillegg til en finurlig lockout-funksjon som begrenser demperene helt eller delvis. Må si jeg gleder meg til å få prøvd ut i praksis.

Jeg har større planer om turer i 2012 så den nye sykkelen kommer definitivt godt med da.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: