Bekledning

KlærSykkelSykkeltøyTøyBekledning og beskyttelse

Jeg har så vidt startet opp syklingen i år og så tidlig på året er klær en liten utfordring. Tidligere har jeg slengt på meg ei passende t-skjorte og en stor jakke. I år har jeg investert i litt klær. Det passet seg sånn at Stormberg hadde tilbud. Så da tenkte jeg at det var verdt å prøve. Jeg har funnet ut at tre lag klær, eller muligheten til det, fungerer godt også på sykkel. Jeg pleier å ta på meg en eller annen form for undertrøye, en passende tykk jakke og en vindstopp oppå der igjen. Nå har jeg ikke spesielle bukser for kaldt vær, men jeg synes skibukser fungerer veldig bra. Er det kaldt tar jeg på meg en stillongs under.

I fjor fikk jeg en “Stormberg Styrke langermet trøye”. Denne er varm og god hvis været ikke er det. Legger jeg denne oppå for eksempel en tynn trøye så fungerer det veldig godt. I år kjøpte jeg tilhørende “Styrke vindjakke”. Disse to utfyller hverandre og kan gjerne brukes hver for seg om ønskelig.

Under har jeg kjøpt meg “Stormberg Spinn t-skjorte”. Den er tettsittende og fungerer som en fukttransportør. Det er kjempegreit og holder meg varm og god selv om det er kaldt og jeg blir svett. Til sommern kommer jeg til å prøve to lag med denne underst og ei vanlig stitrøye over.

Bildene under er hentet fra Stormbergs nettside