Årets første tur

BørsaFannremLisbetsæterSunn TravisSykkelSykkelturTurAnnet
Vintersti

Vintersti

Snøen her gradvis forsvunnet fra veiene rundt om. I dag våknet jeg til kjempevær. Oppi marka ligger snøen enda, men vinterens lille prosjekt hadde behov for en prøvetur. Så med sekken pakket full av verktøy, vann og litt ekstra klær bar det avgårde. Det er herlig å komme seg ut. Sola varmet og etter 5km begynte kroppen å bli passe varm også. Vinterens spinningtimer har dannet litt grunnlag før årets første tur. Noe jeg merket fort var at spinningsykler ikke beveger på seg. Det er mye artigere å komme seg avgårde. Jeg har syklet runden flere ganger. Fra Fannrem til Børsa via Orkanger og Viggja. Derfra oppover mot Lisbetsæter og hjem igjen. Turen finner du her.

Veiene langs Trondheimsfjorden var stort sett bare. I skyggepartiene var det litt skummelt så tidlig på dagen, så tok det litt rolig. Oppover fra Børsa til Lisbetsæter tok jeg det rolig av andre grunner. Det var verken glatt eller så veldig dårlig føre. Kroppen er nok litt råtten etter vinteren. Oppover gikk det nå hvertfall. Endre opp på 320moh. I løpet av turen var jeg også nede ved sjøen, bare 6moh.

Vinterbygget

Vinterbygget

Årets første tur var også første tur for min nye grussykkel. Det var en del småting som satte seg under veis og som trengte litt oppstramming. Setet har fått perfekt høye og setevinkelen må nok justeres litt mer. Gaffelen var det ikke så mye luft i som tiltenkt, så denne må nok pumpes litt. Alt i alt så var jeg fornøyd. Det ble en grei sykkel til en akseptabel penge. Det meste er reservedeler fra tidligere. Ramma er ei Sunn Travis og resultatet ligger på ca 10kg.