#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Beskyttelse og stiklær

Av Christian Jensen11. februar 2012

Albu Beskyttelse Kne Stitøy Sykkeltøy Utstyr

Beskyttelse og klær
Beskyttelse og klær

Noen ganger så finner man virkelig drivet i skogen. Det går ikke nødvendigvis fort, men det er litt utenfor komfortsonen. De fleste ganger går det bra, men bare de fleste. Har selv tatt meg en rundtur over styret med bena fremdeles festa i pedaler når ryggen treffer bakken. En smule ubehagelig og knær og albuer har fått seg ei lita skramme. Heldigvis har det alltid gått bra, men i 2012 har jeg bestemt meg for å være litt mer forsiktig. Fikk pakke i posten her forleden. Kne og leggbeskyttere, albubeskyttere og 3/4-stiskjorte og bukse.

Kommer tilbake med en liten test så snart snøen har gitt seg.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Beskyttelse og stiklær”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: