#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Lykteløping

Av Christian Jensen3. november 2011

Fannrem Løpe Lykt Trening Annet

Gangsti i mørket
Gangsti i mørket

Den siste tiden har jeg vært sykkelløs. Nå har heldigvis det gått i orden og forsikrings-selskapet har betalt ut. Det blir ny sykkel til neste sesong, men i mellomtiden måtte jeg jo finne på noe. Derfor ble det løping istedenfor. Så når middagen var laget og spist var det på med lykt og ut. Det er lenge siden jeg har løpt. Veldig lenge siden. Og det var merkbart. Jeg la opp til et veldig rolig tempo. Tanken var å jogge 3km, for så å ta 500m rask gange og avslutte med å jogge resten. Det hele gikk som planlagt, men det må nok bli flere turer.

Det er definitivt potensiale for å si det sånn.

Husk refleks!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: