#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Innlegg nr 100

Av Christian Jensen15. oktober 2011

Nakamura Rock Machine Stjålet Sykkel Annet

Dette skulle i utgangspunktet være en trivelig post om innlegg nummer 100. Jeg skulle poste en Quiz/konkurranse med premier, men slik ble det ikke. Torsdag den 13. Oktober fant jeg ut at mine to sykler var borte. Noen frekkinger har ruslet inn i garasjen min og snappet dem med seg.

Så nå sitter jeg og ser ut på barfrosten og venter på at forsikringsselskapet skal ordne opp. Har så vidt begynt å se etter noe nytt. Tips mottas jo selvfølgelig med takk. Både om tapte og mulige nye sykler.

Rammenummer : U81K31383 og VHXCA470

Takk for at dere leser bloggen min.

Nakamura

Rock Machine
Rock Machine

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: