#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nye Trailpedaler

Av Christian Jensen27. august 2011

M985 Pedal Shimano Trail XTR Deler

Shimano XTR M985
Shimano XTR M985

Markaturer er den store favoritten. Før har jeg hatt et sett med vanlige M520 SPD-pedaler, men da CRC bestemte seg for å ha tilbud på Shimano sine M985 Trailpedaler ble det et par slike. Har ikke fått annledning til å prøve dem skikkelig enda, men byggekvaliteten er noe helt annet enn de jeg hadde. Platformen virker til å støtte opp om skoene slik som Shimano reklamerer for. Det var litt vanskelig å sette skoen ned i pedalen, men helt greit å ta den ut. Mulig jeg har stilt dem feil. Skal prøve litt mer på stilleskruen for å få riktig stramming på SPD-festet.

 

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Nye Trailpedaler”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: