#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Rasmusrommet

Av Christian Jensen16. juli 2011

Rasmusrommet Sti Sykkel Orkdal

Stien til Rasmusrommet
Stien til Rasmusrommet

Rett i nærheten av Orkanger ligger Rasmusrommet. For å komme seg opp ditt kan man parkere enten ved den videregående skolen eller rett over andre siden av E39 og sykle oppover Espavegen. Herfra går det en kjerreveg oppover til man kan ta av mot Rasmusrommet. Klarer en stigningen opp her uten å gå av sykkelen er man virkelig god på sykkel. Det som frister mest for min del er å komme seg ned på fornuftig vis. Mange artige små fall og en del røtter.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: