Endelig ble det skogstur igjen

RasmusrommetSykkelTreningAnnet
Panorama over Orkdal

Panorama over Orkdal

Som de fleste av dere kanskje har fått med dere, så har jeg vært på flyttefot. I mange uker har jeg gått og sett oppover mot fjellene og tenkt “I DAG! … skal jeg få tid til en sykkeltur”. Men akk. Det er ikke alltid slikt fungerer. I dag skjedde det da likevel. Jeg stod opp tidlig og gikk ut for å snekre litt garasje. Så innså jeg plutselig at det ikke var noe mer garasje igjen å bygge etter en stund. Etter en liten oppryddingsrunde så tittet jeg over på sykkelen. På vei inn ble jeg booket til et par ærend, men etter at disse var unnagjort slang jeg meg i sykkeltøyet. Jeg hadde sett meg ut en tur jeg skulle prøve. Det første partiet var jeg kjent på, men rett etter at man tar av til Rasmusrommet så ble plutselig kjerrevei til passende myrbakke. Og etter ei stund så forsvant myrbakken ut på ei stor åpen slette der jeg ikke klarte å se hvor veien fortsatte. Jeg bestemte meg for å snu og fikk en kjempefin nedoverbakke.

Oppdagelsesferden ver ikke helt misslykket. Jeg fikk merket av mange fine startpunkter andre turer. I tillegg har jeg kastet meg på Open Street Maps. Skal oppdatere dere her etter hvert.

Dagens ferd finner dere her.