#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

«Sykkelport» snart ferdig

Av Christian Jensen19. juni 2011

Annet

Garasjen
Garasjen

Jeg skulle vært ute i marka og prøvd sykkelen for lengst. Så ble til at vi flyttet. Så da må enkelte ting vike for syklingen. Et av prosjektene var garasjen. Den er snart ferdig nå. Begynner å bli veldig bra. Har hatt en hjelpende hånd på besøk. Går over dobbelt så fort å bygge når man er to. Så stort takk til Øyvind.

Det skal bli sykling om ikke så alt for lenge, men må bli ferdig med garasjen først. Har igjen litt tak og deler av husveggen der tetteprofilene skulle på.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: