Sykkelføre i Estenstadmarka?

EstenstadStiAnnet

Trondheim er for tiden dekket av tåke. Siden det er påske og folk flest tar frem ski og utstyr for å nyte vinterens siste krampetrekning, var det på høy tid å sjekke ut de vanlige rutene mine. Det ser ut til at de siste ukene med mildvær har gjort underverker, men det er fremdeles en rimelig ufint lag med snø og is igjen der trampemaskinen har laget løyper. Var en tur og sjekket stier i Estenstadmarka. Grusveien opp og ned til Estenstadhytta er fin og bar, mens løypene ellers har et tynt lag med is og snø som fremdeles nekter å gi slipp. Selv om en skal være litt mer enn entusiast for å slenge på seg skiene nå, er det fremdeles litt for vågalt å sykle der. Rundt Dragvoll ser det relativt bra ut, men også her er skiløypene fremdeles dekket med snø.