Har våren endelig kommet?

DekkAnnet

Her i Trondheim er det mange sikre tegn på at våren endelig har planer om å gjøre sitt inntog. Ja våren er i anmarsj, like sikkert som at NSB er i rute og at Jernbaneverket ikke har brudd på linjer. I sist uke hadde jeg store planer om å rusle ned i kjelleren for å legge om dekk. Av en eller annen grunn ble jeg forhindret og dagen etter var jeg glad for det. For da hadde Kong Vinters fly blitt kansellert, og han overnattet et par dager til her i Trondheim. Denne uken her har det vært varmegrader om natten igjen. Snøen smelter og solen skinner. Det hele avbrutt av en haggelbyge i ny og ne. Ja du leste rett: Haggelbyge.

Men nå satser jeg friskt! I kveld blir det vanlige dekk. Bort med piggdekk og lavtrykk for bedre feste på is. Inn med de trofaste Mountain Kings 2.2 på 45psi. Så en real omgang med såpe og vann. En runde inn i boden for å få seg litt varme og tørk. Så skal jeg smøre opp og stelle bremser, gir og sykkel generelt. Jeg har til og med våget meg ut på en inspirerende ny header.

Så er det bare å ønske dere alle lykke til med våren. Frem med sykkelen og kjør i vei!