#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Cyclecomponents.com

Av Christian Jensen28. april 2011

Nettbutikk Annet

Den 07.04.2011 var jeg nede i kjelleren og stelte sykkelen. Da oppdaget jeg at kjedet mitt har strukket seg i løpet av vinteren og at trinsehjulene var modne for en utbytting. I tillegg var kassetten bak spist godt opp. Benytter sjansen til å sjekke hvordan Cyclecomponents.com håndterer bestillingen min. Betalte ved hjelp av kort og bankløsningen godtar bruk av «verified by visa/mastercard». Ekstra sikkerhet er alltid bra. Dette er en svensk nettbutikk, likevel er portoen lavere enn norske nettbutikker. I tillegg har Cyclecomponents tatt seg av moms og fortolling, så det bryderiet slipper du som kjøper.

Bestilling og venting


07.04.2011 (Torsdag): Bestilt varer i dag klokken 22:55. Varene skal være på leverandørens lager og være tilgjengelig innen 1 til 5 virkedager. Varene skal sendes mellom 12. april og 18. april i følge bestillingen min.

18.04.2011 (Mandag): Varene har fått status «Plockas/Packas» og skal være sendt innen dagen er omme.

19.04.2011 (Tirsdag): Varene har fått status «Skickad» og sporing har kommet pr mail.

20.04.2011 (Onsdag): Gledelig nyhet! Posten har klart å sende pakken min feil! Ingen sykkelmekking i påsken.

28.04.2011 (Torsdag): Posten har endelig klart å få pakken frem til postkontoret mitt. I kveld blir det pakkeåpning

Inntrykk


Pakken var solid og hjulene satt fint i tilpassede pappstøtter. Ellers var delene lagt fint i klem oppi eksen. Kvittering lå med.

Takket være posten fikk jeg jo pakken alt for sent, men Cyclecomponents holdt absolutt det de lover. Kan ikke annet enn å anbefale cyclecomponents.comArtikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

2 kommentarer til «Cyclecomponents.com»

    1. Kan vel ikke har mer uflaks en meg med posten hvertfall. Trekker du fra postvesen og påske så burde du ha det i løpet av kommende uke.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: