#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Besøkende på siden

Av Christian Jensen28. april 2011


Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CNoBoxV1/functions.php on line 306

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CNoBoxV1/functions.php on line 309

Heisann!

Den siste tiden har det vært en merkbar økning av antall lesere på bloggen min. I skrivende stund er rekorden 83 unike besøkende på en dag. Det er jo jeg veldig glad for. Jeg skriver stort sett om mine egne opplevelser og erfaringer på og rundt sykkelsetet så det er fint at det faller i smak hos enkelte. Kunne gjerne tenke meg å høre mer fra dere. Hva synes dere om siden? Savner du noe?

statistikk 2011-03/04
statistikk 2011-03/04