Garmin FR60 etter en måned

FR60GarminPulsklokkeNavigasjon

For en måned siden kjøpte jeg meg en Garmin FR60 pulsklokke. Det var ikke store utfordringen å få satt den opp med sykkel og pulsklokke. Har også løpt/gått litt med den og det fungerer veldig bra. Skritttelleren er overraskende rett. Både under løp og under gange. Det at klokken ikke har GPS synes ikke jeg er negativt. Kjøpte klokken fordi jeg skulle ha noe på hånden som alltid kunne registrere en aktivitet selv om jeg ikke tok med meg min Edge 305 på tur. Garmin connect fungerer utmerket også når det ikke vises kart og løyper.

Det eneste jeg har opplevd som litt tungvindt er når man kommer innenfor rekkevidde av mottakeren med klokken. Den er laget slik at den sender over aktiviteter som er avsluttet. Når jeg da har avsluttet aktiviteten og ikke valgt å nullstille klokken (gjøre den klar for neste trening), så laster den over aktiviteten. Derimot så autosletter den ikke aktiviteten på klokka. Det fører til at den blir liggende igjen på klokka som en aktivitet som aldri blir slettet automatisk. I tillegg når en prøver å slette den manuelt så ender den ofte opp som en aktivitet uten informasjon som hverken lar seg slette eller vises. En soft-reset av klokken fjerner den. Så lenge en er klar over det så går det bra.

Kort sagt; klokkens kvalitet er veldig bra. Den er lett og solid. Jeg trives veldig godt med den på hånda.

Garminkalender

Garminkalender