#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Manitou Integrated Lock-Out

Av Christian Jensen29. januar 2011

Lock-Out Manitou MILO R7 Teknisk Video

Da har jeg omsider fått montert på Manitou Integrated Lock-Out (MILO) på dempegaffelen. Har ventet på noen deler fra CRC og de kom i sist uke. Monteringen gikk greit og den virker som forventet. Bakdemperen finnes det ikke noe slikt til, men jeg har et par planer om å få det til. Ventilen fungerer slik at den struper sammen oljeflyten i demperen. Som dere ser så struper den ikke helt. Dette kan stilles, men hvis det er litt åpning igjen ungår du å ødelegge demperen hvis du får et skikkelig trykk i demperen.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: