#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Godt nyttår!

Av Christian Jensen1. januar 2011

Annet

Heisann godtfolk!

Vil bare benytte sjansen og ønske dere alle sammen et fortreffelig nytt år. I det kommende året er det mye rart som skjer og en del av dette er nok sykling for min del. Det har vært veldig kaldt i Trondheim i vinter så det har blitt lite sykkeltrening på meg. Har stort sett kommet meg frem og tilbake til jobb. I det siste har sykkelen begynt å knirke faretruende fra kranken. Regner med det er fettet som ikke liker -20 grader. Skal sprette opp på nyåret og få smørt opp litt.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar