#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nytt sett med vinterhansker

Av Christian Jensen24. november 2010

Hansker Shimano Bekledning og beskyttelse

Det ble rett og slett for kaldt med de hanskene jeg hadde, så når XXL byr på 25% avslag så kjøpte jeg et par med all condition sykkelhansker. Jeg har god erfaring med Shimanohansker fra før av og disse virker også veldig bra. Så nå blir det mindre kalde fingre fremover.

Shimano W1011
Shimano W1011

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: