#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nye skjermer

Av Christian Jensen20. november 2010

Crud Mudguards Deler

Da var de nye skjermene til sykkelen på plass. De er av typen Crud Mudguards. Skjermen bak er festet til selve setepinnen. Innfestingen er gjort ved hjelp av en stor senterbolt. Mange av de alternativene som er på markedet i dag er ved hjelp av tøyremmer og dette synes jeg virker litt simpelt. Dempegaffelen min har ingen innfestinger for skjerm. Strips er uaktuelt og luftinga inn i styrepinnen har jeg ikke lyst å tette igjen med en festeplugg. Alternativet da er å feste noe på rammen. Denne «skvettlappen» tar nok ikke unna alt som går i retning ansiktet, men mesteparten. I tillegg beskytter den ramma mot steinsprut fra hjulet. Og det er minst like viktig. Her finner du produktene www.crudproducts.com. Jeg kjøpte dem fra chainreactioncycles.com og er veldig fornøyd. Det var til og med billigere enn å kjøpe i Norge.

Forskjerm
Forskjerm

Bakskjerm
Bakskjerm

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: