#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nye dekk kjøpt inn i dag

Av Christian Jensen1. september 2010

Continental Dekk Kenda Kozmic Lite Mountain King Sykkel Dekk

Continental Mountain King 2.2
Continental Mountain King 2.2

Etter å ha gått over sykkelen i går oppdaget jeg defekter og noen sprekker i bakdekket. Selve sporet på dekket har etter 3000km begynt å bli nedslitt, men fremdeles kjørbart. Turene i marka den siste tiden har vært en utfordring. Bakhjulet har sluppet ganske lett og forhjulet har glidd sidelengs når jeg svinger. Bestemte meg derfor for å plukke av mine brukte Kenda Kozmic Lite II og putte på noe nytt. På XXL var det tilbud på Continental og etter litt om og men endte jeg opp med et par Mountain King 2.2 dekk. Skal bli spennende å prøve disse i marka.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: