Dødt batteri på hodelyset

Av Christian Jensen15. september 2010

Utstyr

Magicshine Batteri
Magicshine Batteri

Her om dagen skulle jeg lade batteriet på min Magic Shine og da viste det seg at det ikke tok lading. Etter å ha målt laderen var konklusjonen klar; batteriet var ødelagt. Prøvde å sprette det og lade hver enkelt celle. Disse tok heller ikke lading. Heldigvis var ikke batteriet så veldig dyrt, så har bestilt nytt fra Dealextreme.com. Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet til det dukker opp.

Kommentarer

 • Bjørn Tscherning Hjulstad

  Hei

  Hvor lenge har du hatt batteriet? Og hvor mange ganger har du brukt det/lykten?

  Vi har solgt mange hundre MagicShine 808-lykter og har så langt hatt svært få reklamasjoner. Jeg skjønner at du sannsynligvis ikke har kjøpt den hos oss, men siden vi gir fullt garantiansvar på lykter, kabler og batterier ønsker vi å få mest mulig kunnskap om batterienes levetid.

  Mvh
  Bjørn Tscherning Hjulstad
  Halling Sport

  • Christian Jensen

   Christian

   Brukte batteriet og lykten en halv vinter. Syklet til og fra jobben og hadde behov for lys på den mørkeste delen av året. Kan tenke meg at det ble ca 150-200 ladesykluser på det. Hadde det alltid innenfor jakken slik at det skulle holde rett temperatur.

Legg inn en kommentar