#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Contour HD 1080p

Av Christian Jensen19. september 2010

1080p 720p Contour HD Hjelm Kamera VholdR Kamera og video

Vholdr Contour HD 1080p
Vholdr Contour HD 1080p

Jeg fikk en gave fra USA på Lørdag. Det er en Vholdr Contour HD 1080p. Et lite kamera som kan festes på hjelm eller ulike stropper. Jeg var ute en tur i marka i dag og syklet opp Estenstadmarka II. Vet ikke helt hvordan resultatet ble, men skal redigere en del på det i Morgen. Det kommer til å bli oppdaterte stiguider etter hvert. Følg med!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: