#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Treningsrunde Johnsvatnet rundt

Av Christian Jensen27. august 2010

Jonsvatnet Trondheim Annet

Jonsvatnet rundt
Jonsvatnet rundt

Sist runde: Onsdag 25.08.2010

Beste tid: 1:28:06

Reinertsen Bedriftidrettslag har begynt med onsdagsturer. Dette er en av rutene vi har vært rundt på nå. Skal ikke se bort fra at det blir flere runder her etter hvert. Jeg har syklet runden flere ganger før, men for de av dere som trenger en liten oppfrisker så finner dere mer informasjon i lenkene under. Kort oppsummert passer runden for de fleste. Det er somregel lite bil og greie veier. Den siste tiden har det dukket opp en del sprekker i veien. Dette blir mer ubehagelig jo tynnere dekk en stille med.

Dato Tid Snitt hastighet Deltakere
2010.08.25 1:28:06 25,2 km/t 3

Løypeprofil: Jonsvatnet rundt
Løypeprofil: Jonsvatnet rundt varianter

Legg inn en kommentar