#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Treningsrunde Johnsvatnet rundt

Av Christian Jensen27. august 2010

Jonsvatnet Trondheim Annet

Jonsvatnet rundt
Jonsvatnet rundt

Sist runde: Onsdag 25.08.2010

Beste tid: 1:28:06

Reinertsen Bedriftidrettslag har begynt med onsdagsturer. Dette er en av rutene vi har vært rundt på nå. Skal ikke se bort fra at det blir flere runder her etter hvert. Jeg har syklet runden flere ganger før, men for de av dere som trenger en liten oppfrisker så finner dere mer informasjon i lenkene under. Kort oppsummert passer runden for de fleste. Det er somregel lite bil og greie veier. Den siste tiden har det dukket opp en del sprekker i veien. Dette blir mer ubehagelig jo tynnere dekk en stille med.

Dato Tid Snitt hastighet Deltakere
2010.08.25 1:28:06 25,2 km/t 3

Løypeprofil: Jonsvatnet rundt
Løypeprofil: Jonsvatnet rundt varianter

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: