#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ny demper på plass

Av Christian Jensen17. august 2010

Demper Manitou R7 Service og vedlikehold

Ny demper
Ny demper

Da var demperen byttet. Etter mange turer innom Intersport, har den gamle demperen blitt byttet. Teknikeren på Intersport Lade har gjort en iherdig jobb med feilsøking og bytting av deler. Desverre til liten nytte. Nå er demperen blitt byttet helt. En 2010 modell manitou r seven 100mm. Den virker i utgangspunktet mer solid enn den gamle. Gleder meg til i morgen. Da blir det tur i marka.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: