#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Demperen på service igjen

Av Christian Jensen4. juni 2010

Demper Manitou R7 Service og vedlikehold

Sykkelen min har vært en skikkelig bra invistering, men demperen har desverre vært en skuffelse. Skulle tro at Manitou var solide saker og de er muligens det. Jeg har desverre fått merket litt i vrangstrupen. Typen demper jeg har viser seg å ha en produksjonsfeil. Dette har butikken jeg kjøpte demperen hos prøvd å ordne opp i ved å ta bort en del som skal hindre oljeskvulp. Like vel vil ikke demperen låse skikkelig. Nå har de bestilt opp ny låsemekanisme, ny ventil og ny returfjær. Får håpe dette løser problemet. Hvis ikke håper jeg på en annen løsning. Skal ut og sykle litt i helga. Har fått satt på et alternativ nå. En eldre demper uten lås. Blir vel litt «sjøgang», men bedre enn ingenting.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: