#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Demperdeler byttet igjen

Av Christian Jensen24. juni 2010

Lock-Out Manitou R7 Service og vedlikehold

Manitou R7 comp
Manitou R7 comp

Demperen på sykkelen var vært alt annet enn grei. Nå er det meste byttet i den. Lockout, bunnventil og toppventil. Stort sett bare huset som er orginalt. Intersport har oppført seg eksemplarisk. De har alltid ordnet opp i sakene. Manitou har jeg desverre litt opp i halsen. Det sies at det er modellen jeg har som er det store problemet. Nå gjenstår det bare å få testet demperen skikkelig igjen. Kommer til å bli en god tur i helga tenker jeg.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: