#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

www.sykkelhjulet.com

Av Christian Jensen31. mai 2010

Annet

Hei alle sammen.

Da har jeg gått til anskaffelse av nytt domene til bloggen. Husk å endre til den nye adressen: www.sykkelhjulet.no. Det er en del som følger den, så får håpe det blir desto flere nå. Jeg kommer til å fortsette å satse på skrivingen og flere løyper kommer fremover. Har flere planer liggende som venter på diverse finanser. Send meg gjerne en melding om du/dere ønsker annonseplass her på siden.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: