#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Tilbake etter vinteren

Av Christian Jensen15. mai 2010

Annet

Da var det endelig vår i Trondheim og sykkelsesongen står på døra og banker. Det er en stund siden jeg har skrevet noe på bloggen, men jeg kommer sterkt tilbake. Jeg har syklet en del i vinter. Har ikke våget meg ut på glatt føre, men det har ikke vært mange døgnene med barfrost i vinter. Når våren omsider tittet frem, viste det seg at støtdemperen hadde mistet lufttrykket. Pumping hjalp lite så den måtte til service. Heldigvis var dette et kjent problem og jeg fikk sykkelen fort tilbake.

Jeg har til og med rukket et par turer i Estenstadmarka. Det er snø og gjørme i løypene enda så det er tungt å sykle der. Jeg har syklet opp ei ny asfaltløype og den kommer snart ut på bloggen så følg med.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: