#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nytt design lagt inn

Av Christian Jensen6. mai 2009

Annet

Da har jeg endelig fått lagt inn nytt design. Er litt prøving og feiling igjen, men det er så godt som ferdig. Skal gjøre litt små endringer samt fikse på header-bildet. Er så stygt vær her for tiden, så jeg får ikke tatt det bildet jeg har planer om å ha der. Hyggelig at så mange er innom bloggen.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

3 kommentarer til «Nytt design lagt inn»

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: