#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

En blogg om sykling

Av Christian Jensen14. april 2009

Annet

Da har jeg samlet meg sammen for å opprette en blogg om sykling. Jeg har slengt meg på syklingen for å komme litt i form og for å delta i enkelte ritt fremover. Mitt store mål er Birken i 2010, men det spørs om det går da. Denne bloggen har jeg tenkt skal være en slags statusoppdatering på hvor langt jeg har kommet. I tillegg så tenkte jeg å samle litt informasjon om vedlikehold og utstyr. Siden jeg også driver og sykler litt rundt i Trondheimstraktene tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt løypebeskrivelser også.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

2 kommentarer til «En blogg om sykling»

  1. Halloen! Ønsket bare å legge igjen en kommentar her og si at jeg synes du har en bra blogg. Jeg er selv sykkelavhengi og blogger. Og som deg blogger jeg bland annet om sykling. Håper du tar en tur innom min blogg en gang å sier hei :-)

Legg inn en kommentar