Sykkelsko

CleatsPedalPedalfesteShimanoSykkelBekledning og beskyttelse
Shimano SH-MT31

Shimano SH-MT31

Etter mange år på sykkel har jeg endelig tatt til vettet å kjøpt meg sykkelsko. Har aldri syklet for treningens skyld før, men mer turer rundt om med hund og familie. Nå i det siste når det har blitt mer treningsrelatert sykling, har jeg sett behovet for et par. Kjøpte et par med Shimano sykkelsko. Typen er sh-mt31. De har god og stiv såle og godt mønster som griper godt når en har behov for å springe opp en bratt bakke. De har kun snøring, men har ikke sett noe negativt i dette enda. Cleat-området på undersiden har gode justeringsmuligheter. Tilsammen 20mm frem og tilbake og 8mm sideveis. Jeg har rukket et par turer med skoene og de fungerer utmerket. Det som også er fint med dem er at sålen er såvidt solid at cleatsene (festene) ikke treffer bakken når jeg går med dem. Anbefaler virkelig alle som sykler en del å få seg slike sko. Det gir mye mer kontakt med pedal og en får utnyttet kreftene sine enda mer.