#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sykkelsko

Av Christian Jensen26. april 2009

Cleats Pedal Pedalfeste Shimano Sykkel Bekledning og beskyttelse

Shimano SH-MT31
Shimano SH-MT31

Etter mange år på sykkel har jeg endelig tatt til vettet å kjøpt meg sykkelsko. Har aldri syklet for treningens skyld før, men mer turer rundt om med hund og familie. Nå i det siste når det har blitt mer treningsrelatert sykling, har jeg sett behovet for et par. Kjøpte et par med Shimano sykkelsko. Typen er sh-mt31. De har god og stiv såle og godt mønster som griper godt når en har behov for å springe opp en bratt bakke. De har kun snøring, men har ikke sett noe negativt i dette enda. Cleat-området på undersiden har gode justeringsmuligheter. Tilsammen 20mm frem og tilbake og 8mm sideveis. Jeg har rukket et par turer med skoene og de fungerer utmerket. Det som også er fint med dem er at sålen er såvidt solid at cleatsene (festene) ikke treffer bakken når jeg går med dem. Anbefaler virkelig alle som sykler en del å få seg slike sko. Det gir mye mer kontakt med pedal og en får utnyttet kreftene sine enda mer.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: