#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Også punkterte vi

Av Christian Jensen21. april 2009

Lappe Slange Service og vedlikehold

Var på veg hjemover etter en dag på jobb. Vippet forhjulet opp på en fortauskant og skulle vippe bakhjulet etter. Feilberegnet litt og dunket bakhjulet i kantsteinen. Etter ca hundre meter begynte dekket bak å lage «fliff-floff»-lyder. Og da var det gjort. Så kastet sykkelen på skuldra og hjelmen på styret. Neste innlegg blir da, hvordan man enkelt og greit bytter/lapper slange.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: