Topeak Fuel Tank

LangturSykkelturTopeakTopeak Fuel TankOppbevaringProdukttester

Topeak har laget en serie med produkter tiltenkt sykkeloppbevaring. Topeak Fuel Tank skal stå på overrøret og sørge for lett tilgang til ting man trenger mens man sykler. Veska kommer i beskjeden forpakning. Bare ei papplate festet til de ulike reimene som skal holde veska på sykkelen. Når denne er plukket av står man med tre kraftige borrelåsreimer som skal festes på de ulike delene av overrøret og styrerøret.

Når jeg begynte å montere oppdaget jeg raskt at skruefestene til stemmet kommer i veien for veska. Det går bra, men hvis du svinger mye så hekter deler av veska seg fast i stemmet. Jeg ville ikke ende opp med å bli forhindret, så jeg valgte å sette veska fast til seterøret istedenfor.

Veska er utstyr med en gjennomføring for ladekabel, som gjør at man kan ha batteribank med seg og lade mens man er på farten. Dette kan være fornuftig hvis man skal ut på en riktig lang etappe og GPS-en ikke har strøm til hele turen. Når du fester veska til seterøret istedenfor, så må du til med en lengre kabel og noen strips. For min del så trengs ikke det da jeg ikke har behov for lading mens jeg er på farten. I tillegg har veska en praktisk skillevegg som kan flyttes og ei sidelomme innvendig. Dessverre var ikke siderommet stort nok til å ha en telefon i. Det ville vært greit å fått stuet bort telefonen slik at den ikke ble skrapet opp av andre ting nedi veska.

Hovedformålet mitt med veska er at den skal romme lunchen jeg har med meg. Det vil si nøtter, sjokolade og tørket frukt. Kanskje en energibar og annet jeg skulle finne på å trenge mens jeg sykler.