Verkstedstativ

Av Christian Jensen11. juli 2014

Service Sykkelstativ

Verkstedstativ, mekkestativ, sykkelstativ ja i det hele tatt. Kjært barn har mange navn. Jeg tenkte egentlig ikke at stativet var så nødvendig, men fikk omsider tak i et og det et absolutt uunnværlig. Man slipper å stå krøllet over sykkelen å skru. Eller kompensere for at sykkelen står opp ned når man justerer girene. Det er en lek å ta hjulene av og på.

Sykkelstativet er faktisk den gjenstanden jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt meg mye tidligere. Denne modellen til Park Tools er i tillegg kompakt og fin. Enkel å legge sammen for lagring, noe som gjør den ideel bak i bilen på lengre turer.

Kommentarer

 • terjegn

  Jeg har postet et innlegg om mitt nye mekkestativ 21 desember 2013. Jeg er meget fornøyd og etterhvert som været har blitt bedre har det blitt flittig brukt…

  • Christian Jensen

   Christian Jensen

   Artig lesing. Takk for tipset.

Tilbakesporinger

Legg inn en kommentar