#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

SKS Airworx 10.0

Av Christian Jensen18. september 2011

Airworx Gulvpumpe SKS Sykkel Utstyr

Jeg har hatt en liten Class Ohlson-pumpe en stund. Denne har forsåvidt gjort nytten sin, men kom til kort under montering av UST-dekk. Helt tilfeldig kom jeg over SKS Airworx 10.0 på XXL. Veiledende pris ala skyhøy og utsalgspris; betalbar. Så glad og fornøyd ruslet jeg ut fra XXL med en slik under armene. Den skal klare alt av ventiler, ja til og med badeballen og svømmebassenget til minsten. Fotplatene er i stål og manometeret er montert høy slik at du skal kunne lese det hele mens du pumper opp. Pumpens navn gjenspeiler makstrykket på 10 bar. Dette burde være tilstrekkelig for alt av sykler. Selve pumpa er i metall, mens grepet er gummiert og formet for best mulig grep under pumpingen. En LANG slange gjør det enkelt å pumpe opp sykkelen selv når du har den på mekkestativ eller opp ned for bytte av dekk. Definitivt verdt de 399,-

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “SKS Airworx 10.0”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: