#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Din beste stitur?

Av Christian Jensen3. juli 2019

Favoritter Annet

Sykkel med utsikt
Sykkel med utsikt

Jeg har mange favoritter når det kommer til stiturer, både i områdene rundt hvor jeg bor og litt lengre bort.

I nærområdet er en av favorittene en runde over Geithetta, ned Rasmusrommet og, litt avhengig av hvor mye tid jeg har, en runde over Raudåsen og Raudhåmmårn før jeg avslutter nedover Eldervikveien.

For å finne favorittrunden, så må jeg en liten times kjøring fra Orkanger i retning Oppdal. På vegen kjører man forbi Trollheimen og her er det veldig mye fint. En av de rundene som jeg gjerne sykler igjen og igjen er Gråfjellrunden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvilken tur er din favorittur?

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

%d bloggere liker dette: