Gratulerer med dagen mamma

Annet

I dag er det andre søndag i februar og i Norge feirer vi morsdag. Den første morsdagen ble feiret 9. februar 1919 i Bergen. Dagen blir ofte brukt i forbindelse med markedsføring av diverse morsdagsgaver. Mor, eller mamma som vi sier hos oss, har vist behov for alt fra blomster til dyre diamanter. Og da svinger man gjerne innom sjokolade, smykker og spa på vegen. Det er muligens mange som glemmer hva man egentlig feirer morsdag for.

Familien på tur

Familien på tur

Jeg synes det er hyggelig med en liten oppmerksomhet, men jeg liker ikke handelsstandens forventningsoppbygging. Det vi bør vise mamma er at vi setter pris på det hun gjør. Kanskje gjøre noe hyggelig sammen. Invitere til kake og kaffe, eller kanskje gjøre noe helt annet.

Har du ikke funnet på noe enda, så kan kanskje det å lage et fint kort med gratulasjoner kan være en god start. Har du barn i huset er det alltid kjærkomment med litt kreativ hjelp på barnas premisser. Hva med å toppe det hele og ta en tur ut? Kanskje kravle opp på et lite utsiktspunkt i nærheten med kaffe og litt sjokolade? Bruk tid sammen og heller distansere seg litt fra kjøpejaget. Det anbefaler jeg virkelig.

Gratulerer med dagen alle mødre!