#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sesongen på hell

Av Christian Jensen29. oktober 2017

Annet

To fete stisykler
To fete stisykler

Det er en smule kalt i været og det er fuktig i bakken. Likevel er det jo fristende å ta seg en tur ut i marka. Jeg tok på meg litt ekstra klær og la ut på tur igjen. Selv om sesongen er på hell, så er det utrolig artig å sykle mark på denne tiden av året. Litt annet underlag gjør at mange av de naturlige fartsområdene blir litt i overkant spennende i samme tempo som på tørt sommerføre.

Jeg anbefaler virkelig å finne frem en av de gode gamle stiene og prøve disse nå på senhøsten. Husk at områder som er veldig våte ikke alltid er like lure å sykle på. Det kan føre til mye slitasje om mange forserer terrenget. Finner du områder som kan utbedres med et par dreneringkanaler så stopp opp og spark unna litt gjørme slik at vannet renner bort fra stien.

God tur!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar