Godt 2016!

Annet

Godt nyttår!


Underkjølt bekk i Langlidalen

Underkjølt bekk i Langlidalen

2015 har vært et fantastisk år. Jeg meldte meg på ekspedisjon i 2016 og har brukt mye av 2015 på forberedelser. I løpet av 2015 innså jeg at sykkelhjulet.no har blitt mer enn sykkel, ja faktisk så mye mer enn sykkel at det begynner å bli lite av det.

Så fra august 2016 vil mange av de innleggene som ikke hører til sykkel, bli flyttet over på LivetUte.no, det nye satsingsområdet jeg har. Her på Sykkelhjulet.com vil du finne enda mer sykkelrelatert informasjon.

i 2016 skal jeg krysse Grønland på ski. Det kommer til å bli mitt største mål. Siden treningsopplegget krever en del, så er det ikke sikkert sesongen blir så bra sykkelmessig. Jeg skal jo selvfølgelig gjøre mitt for å få mest mulig sykkelglede ut av det også.

Takk til deg som har valgt å følge med i 2015. Håper du dukker opp i 2016 også. Godt nyttår!