Sosiale medier

FacebookInstagramTwitterAnnet

Flere og flere oppdager sosiale medier. For å imøtekomme dere lesere, har Sykkelhjulet.com en rekke alternativer for dere som ønsker å følge med. Oppfordrer selvfølgelig dere alle til å følge flest mulig av de sosiale kanalene vi har og tilby.

  • Facebook: De fleste av dere har antagelig Facebook. Sykkelhjulet har eksistert på Facebook en god stund. På facebook dukker også Instagrambildene opp siden Facebooksiden er linket mot Instagram. Vi har selvfølgelig linket opp Youtube også :)
  • Twitter: Twitter er en kortmeldingstjeneste (macro/microblogg). Sykkelhjulet har eksistert minst like lenge her som på Facebook. Twitter speiler innholdet på Facebook i tillegg til at det dukker opp små kommentarer og linker i ny og ne.
  • Instagram: Instagram er en bildetjeneste. Det blir som Twitter, men med fokus på bildene. Bildene på Instagram blir tatt undervis på turer og litt innimellom når det dukker opp sykkelrelaterte saker.
  • Youtube: Nokså nylig har Sykkelhjulet begynt å ta i bruk video. Det er ikke mange videoer for øyeblikket, men anbefaler virkelig at du følger med her. Det vil komme mye spennende på youtube.
  • Google+: Youtube har kommet inn under Google sin paraply, så det er også mulig å følge oss på Google+. Nye poster fra siden og videoer fra Youtube er mulig å få tilgang på her.
  • Vimeo: Et alternativ er Vimeo. Vi planlegger å legge ut høykvalitetsvideoer og disse kommer til å havne her.
  • Tumbler og RSS: Det er noen få av dere som benytter Tumbler og RSS. Derfor har vi valgt å legge ut informasjon her også.
  • Epost-liste: For de av dere som har lyst å få informasjon pr mail, så kan dere skrive dere på under her

[jetpack_subscription_form title=”Epost-Liste” subscribe_text=”Skriv deg på epost-listen til Sykkelhjulet.com og få nyhetene fra sykkelhjulet.no kort tid etter at postene er lagt ut!” subscribe_button=”Meld meg inn”]