#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

En litt anderledes høst

Av Christian Jensen4. november 2014

Høst Sykkel Service og vedlikehold

Nye Klosser på plass
Nye Klosser på plass

Ja det får man si. Høsten her har vært litt anderledes. Sykkelsesongen ble avsluttet med brask og bram. Det skal vanskelig gjøres å slå den turen. Når jeg kom hjem var det mye som måtte ordnes med sykkelen, og tid er for øyeblikket et lite snev av luksus. Prioriteringer når man først har litt tid til overs, sørger for at reparasjoner lar vente på seg. Jeg har riktig nok klart å få gjort en del av det jeg skulle gjøre, men siste touch mangler fremdeles for å få sykkelen klar igjen.

Jeg erindrer at det samme skjedde for en stud tilbake. Den gang var det i påvente av at vinteren skulle komme og bli ferdig. For våren 2012 ventet en ny sykkel på meg, men det klarte jeg ikke vente på. Høsten 2011 bygde jeg meg en ventesykkel, og akkurat når denne var ferdig så kom første snøfnugget. Og det gav seg ikke før årsskiftet.

Så av en eller annen dum grunn så avventer jeg sykkelreparasjonene eller finner en eller annen unnskyldning for å gjøre noe annet. Det er skifte av hjul på bila, det er lufting av hund og diverse andre ting som kommer sykkelen i forkjøpet.

Det er ikke alltid like lett å være sykkel, men jeg skal komme meg ut og få den fikset før vinteren!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar