En litt anderledes høst

HøstSykkelService og vedlikehold
Nye Klosser på plass

Nye Klosser på plass

Ja det får man si. Høsten her har vært litt anderledes. Sykkelsesongen ble avsluttet med brask og bram. Det skal vanskelig gjøres å slå den turen. Når jeg kom hjem var det mye som måtte ordnes med sykkelen, og tid er for øyeblikket et lite snev av luksus. Prioriteringer når man først har litt tid til overs, sørger for at reparasjoner lar vente på seg. Jeg har riktig nok klart å få gjort en del av det jeg skulle gjøre, men siste touch mangler fremdeles for å få sykkelen klar igjen.

Jeg erindrer at det samme skjedde for en stud tilbake. Den gang var det i påvente av at vinteren skulle komme og bli ferdig. For våren 2012 ventet en ny sykkel på meg, men det klarte jeg ikke vente på. Høsten 2011 bygde jeg meg en ventesykkel, og akkurat når denne var ferdig så kom første snøfnugget. Og det gav seg ikke før årsskiftet.

Så av en eller annen dum grunn så avventer jeg sykkelreparasjonene eller finner en eller annen unnskyldning for å gjøre noe annet. Det er skifte av hjul på bila, det er lufting av hund og diverse andre ting som kommer sykkelen i forkjøpet.

Det er ikke alltid like lett å være sykkel, men jeg skal komme meg ut og få den fikset før vinteren!