Husk lykta!

LyktLysRefleksvestSykkelAnnet
Lys i mørket

Lys i mørket

Småtrollene har lagt seg, hunden har fått mat og en liten runde rundt kvartalet. Det er på tide å benytte sjansen. Sykkelen er ferdig smurt og sykkelskoene er stripset på. De første tråkkene kjennes greie ut og du legger ivei. Oppover langs et par av stiene, ut på et litt åpnere område også igjennom skogen. Litt mørkere i skogen enn ute på slettene, men det ordner seg sikkert når du kommer ut på andre sida. Det gjør det slettes ikke. For nå er det høst og på høsten blir det på ingen måte lysere.

I mørket synes du dårlig og det rundt deg vises heller ikke så bra. Ute i skogen om natta er det ikke særlig gunstig å farte rundt uten noe å lyse for seg. Ei lykt behøver ikke koste allverdens og en refleksvest kommer godt med hvis du farter langs veien og kommer i lysene til bilene. Hvis du i tillegg får med deg ei baklykt sånn at blinkene skiller seg litt ut fra resten, så blir det mindre ubehagelige overraskelser både for deg og billisten.

 

Så for din egen del og for andres. Husk lykta og refleksvesten!