#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Norhengbrua

Av Christian Jensen5. juli 2014

Bro Granasjøen Minilla Norhengbrua Sti Sykkel Trollheimen

Norhengbrua
Norhengbrua

Det hender seg av og til at elver kan være litt strie. Minilla har i enkelte perioder godt med vannføring, men det er et fåtall av krysningspunkter oppover langs elva. Jeg har prøvd meg på en et par turer oppover selv og endt opp med å bli relativt våt.

Nå har det endelig blitt satt opp ei bro. Det vil si at man i forlengelsen av grønnmerket sti, fra Granasjøen oppover langs venstre side av Minilla, treffer på ei flott ny wirestrukket trebro. Denne gjør det mulig å komme over på stiene som går på andre siden. Herfra kommer man oppover mot sætrene eller nedover mot Minillkroken.

Nok en gylden anledning til å prøve sykkel eller finne frem skotøyet.

God tur!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: