#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Harepus i Trollheimen

Av Christian Jensen6. juli 2014

Dyr Kamera Trollheimen

Harepus på veien
Harepus på veien
Jeg har syklet mange turer i marka og skremt opp haren foran meg på stien. Alle gangene har jeg vært alt for treig med kameraet. Denne gangen klarte jeg det endelig. Riktig så søt var den. Satt så stille at jeg klarte å få fanget den på bildebrikken min. Uheldigvis ble ikke bildet 100%, men nå har jeg hvertfall fått et bilde av den.

God tur!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: