#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Kveldsturer

Av Christian Jensen8. juni 2013

Orkanger Sykkeltur Terreng Tur Orkdal

Kveldsutsikt
Kveldsutsikt
Det å ta seg en tur i nærmiljøet om kvelden kan virkelig være verdt det. Selv om en har en time til rådighet kan det by på fantastiske turer. Jeg har fått en sønn og det byr jo på sine utfordringer. En av dem er å komme seg ut en tur for deg selv. Kveldstimene blir utnyttet til slikt for min del.
Vil virkelig anbefale dere en tur ut når sola står på hell.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

2 kommentarer til «Kveldsturer»

  1. Å ja, høres kjent ut. Tror jeg har hatt mine fineste turer på kvelden, inn i solnedgangen. Vinden stilner ofte på kveldstid, og trafikken er mye roligere.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: