#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Innlegg nr 200!

Av Christian Jensen6. juni 2013

Annet

200 innlegg
200 innlegg

Innlegg nummer 100 var alt annet enn hyggelig, men nummer 200 er definitivt et lyspunkt. Sykkelhjulet.com legger herved ut innlegg nummer 200! Vi har skrevet om turer, områder, tips og triks siden 14/4 2009. I tiden fremover blir det mange fine innlegg. Serien om sykkelen fortsetter og jeg har flere artige prosjekter på papiret. Jeg vurderer også å få flere skribenter, kanskje dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt!

Sykkelhjulet.com har begynt med premiering av lesere. Den første vinneren er Thea Westerlund. Sykkelhjulet.com gratulerer Thea med et gavekort fra Intersport på kroner 200.

Så til dere trofaste lesere: Legg igjen en liten kommentar her og bli med i trekningen av et gavekort på 200kr. En heldig vinner blir trukket blant godkjente kommentarer i dette innlegget. Vinneren blir kontaktet pr epost etter konkurranseslutt 26. Juni.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: