Andre turen

OrkangerSykkelUlvåsenUlvåshyttaOrkdal
Utsikt fra Ulvåsveien

Utsikt fra Ulvåsveien

9. april dere. Enn det! Niende APRIL! Det er snø ute! Ikke er det sånn overdrevent varmt heller. Abstinensene gjør en stakkar rastløs. Samboeren klager over at det er mye sykkelprat og lite annet. Kanskje har hun rett. Jeg gleder meg hvertfall noe voldsomt til godt føre igjen. Som i en liten krampetrekning hoppet jeg på sykkelen i går ettermiddag. Sola varmet faktisk litt. På flatmark gikk det bra. Hadde bestemt meg for å komme meg oppover mot Ulvåshytta. Tanken var god, ja faktisk veldig god. Kondisen derimot! Den er ikke så god. Den er faktisk langt fra så god. Så det tok litt tid. I tillegg var det kaldt i været og varmt til kroppen.

Så nådde jeg toppen og tenkte i et relativt uklart øyeblikk at skiløypa sikkert er hard og morsom å sykle i. 200 meter senere var det stjernehimmel og klart som bare det i topplokket. Så jeg snudde. Nedover fra Ulvåshytta forsvant varmen i kroppen. Det ble iskaldt. Det som var passe myk og sugen grus på vei oppover, hadde blitt steinhard is. Sett bort fra disse bagatellene så var turen relativt vellykket og abstinensene kommer nok snikende, rettelse har allerede kommet snikende, igjen.

God tur!