#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ubesøkte kjentmannsmerker

Av Christian Jensen15. desember 2012

Kjentmannsmerket Orkanger Sykkel Sykkeltur Tur Orkdal

Espaveien
Espaveien

I løpet av 2012 har jeg vært rundt om på mange topper rundt Orkdal. Jeg hadde som mål å besøke alle postene i kjentmannsmerket, men slik gikk det da altså ikke. Det var i alt 6 poster jeg aldri kom meg til. Storhåmmåren, Metliåsen, Dorodalen, Stokksætra, Sprangåsen og Snøton. Jeg får se om det kanskje blir til neste år. For de av dere som trenger noen mål å komme seg til, så vil jeg virkelig anbefale Kjentmannsmerket. Det er artig å lete etter postene og rutene i Orkdalsområdet er godt merket og veletablerte.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: