#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Turglede

Av Christian Jensen22. april 2012

Orkanger Raudåsen Sykkel Sykkeltur Tur Områder

Ola Endre i farta
Ola Endre i farta

Turglede kan være så mangt. For meg er glede å finne frem sykkelen og trille avgårde. Finne en bakke og komme seg opp, for så å sette utfor. Se den fine naturen passere forbi. Stoppe opp her og der for å trekke inn utsikten og den friske luften, for så å forsere neste skrent. Det er turglede for meg. Det som gjør turen til noe enda litt mer, er å få med seg en kompis og to. I dag fikk jeg besøk av Ola Endre og Nils. Vi hadde en flott tur, faktisk så flott at når vi stod ved veis ende så ble vi raskt enige om at dette igrunn bare var halve turen. Så vi tråkket opp en ny bakke og kom inn på den samme stien. Så kjørte vi nedoverbakkene enda en gang.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: