#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Snø ingen hindring

Av Christian Jensen1. april 2012

Snø Sykkel Terreng Tur Annet

Demperutsikt
Demperutsikt

Det har seg nå slik at vi her i Norge har en kald vinter med snø. I begynnelsen av mars tydet mye på at de bare veiene var kommet for og bli. Den gang ei. Trønderværet slår til enda en gang. Snøen kom på nytt. Riktig nok bare et par centimeter, men nok til å bli sittende og tenke på sykkelføret som forsvant… Eller gjorde det egentlig det?

For noen uker siden var snøen borte. Så kom kulden og nye snøbyger. Resultatet var bar mark med tung snø rett oppå. Ingen skummel gjemt is. I dag kastet jeg meg på sykkelen og fikk meg en kjempetur. Sola var i ferd med å gå ned og det var en grad og to.

Så kom dere ut folkens. Det er sykkelmuligheter selv om det har kommet litt snø!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: